UREMIYA KASALLIGI DAVOLASH USULLARI VA OLDINI OLISH CHORALARI - Sanakulova Muxayyo Zarif qizi,; Avlaqulov Ulug’bek Maxmudovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  ushbu maqolada buyrak yetishmovchiligi va Uremiya, hamda surunkali diffuz glomenilonefrit, buyrak yetishmovchiligi, uremiyalarni davolash va profilaktikasi xususidagi fikrlar o’rin olgan.