BUYRAK YETISHMOVCHILIGI KASALLIGI HAQIDA - Eraliyev Obloqul Botirovich,; Eshmurodova Dilrabo Xudoyberdi qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  ushbu maqolada buyrak yetishmovchiligi va Uremiya, hamda surunkali diffuz glomenilonefrit, buyrak yetishmovchiligi, uremiyalarni davolash va profilaktikasi xususidagi fikrlar o’rin olgan.