MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Ilhomjonova Gulhayo (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada matematika fanini o‘qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning samaradorligi tahlil qilinadi. Pop 1-son texnikumida Ilhomjonova Gulhayo tomonidan dars jarayonida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini qo‘llash orqali o‘quvchilarning matematik savodxonligi va mantiqiy fikrlashini rivojlantirish yo‘llari o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, raqamli vositalar ta’lim sifatini oshirib, o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini kuchaytiradi.