PATRONAJ HAMSHIRASINING UYGA TASHRIF FAOLIYATI VA UNING AHOLI SALOMATLIGINI MUSTAHKAMLASHDAGI O‘RNI - Usmonaliyeva Dilorom Baxtiyorovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada patronaj hamshirasining uyga tashrifi, uning vazifalari, uy sharoitida bemorlar va bolalar salomatligini nazorat qilishdagi o‘rni hamda patronaj xizmatining ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, patronaj hamshirasi tomonidan olib boriladigan profilaktik tadbirlar, sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilish va kasalliklarning oldini olish bo‘yicha tavsiyalar tahlil qilingan.