FUQARO MUHOFAZASI SOHASIDAGI HUJJATLARNING ELEKTRON RAQAMLI BAZASIDAN FOYDALANISH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH BORASIDAGI TADQIQOTLAR - Qosimov Jo’rabek Sodiqovich (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: mazkur maqolada elektron raqamli bazasini FVDTga integratsiya qilish yo‘llari va iqtisodiyot ob’yektlarida Fuqaro muhofazasi hujjatlarning elektron raqamli bazasi foydalanish orqali, FVDT tarkibiga kiruvchi vazirlik va idorlarning  Fuqaro muhofazasi sohasida joriy etishning muhim jihatlari yuzasidan so‘z yuritiladi.