SHARQDA ХAYRIYANING NAZARIY YONDASHUVLAR ASOSIDA O‘RGANISH - Mamatova Muxarram Saidvaliyevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xayriya faoliyatining ijtimoiy xodisa sifatida sharq allomalari qarashlariga asoslangan holda nazariy jihatdan o‘rganilib,  xayriya faoliyatining o‘ziga xos qonuniyatlari, xayriyani amalga oshirishning zaruriy shart-sharoitlari sharqona turmush tarzidan kelib chiqib tahlil qilingan.