KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARNING QIZIQISHLARINI BAHOLASHNING PSIXODIAGNOSTIK USULLARI - Imomova Mamura Abdurasul qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarning qiziqishlarini aniqlash va baholashning psixodiagnostik usullari, ularning psixologik rivojlanishdagi ahamiyati hamda ta’lim-tarbiya jarayonida qo‘llaniladigan zamonaviy diagnostik yondashuvlar tahlil qilingan. Shuningdek, maktab psixologi, pedagog va ota-onalarning hamkorligida o‘quvchilarning individual qiziqishlarini rivojlantirishning amaliy jihatlari yoritilgan.