ARAB TILINING RIVOJLANISHI JARAYONI VA TARIXIY TADRIJIGA BIR NAZAR - Abduraimova Shohista Bozor qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz arab tilining shakllanishi va rivojlanishi tarixidagi muhim bosqichlarni ilmiy tarzda ilmiy-nazariy qarashlar va yondashuvlar orqali bu tilning yuzaga kelishi hamda taraqqiy etganligi, shuningdek, arab tilining o‘ziga xos xususiyatlari bilan bog‘liq ilmiy qarashlar haqidagi tarixiy-qiyosiy, tarixiy-xronologik tahlil uslublari orqali ushbu ilmiy masalaga aniqlik kiritib, ilmiy masalaning mazmuni va mohiyatini ochib berish jarayonida ko‘rib o‘tamiz...