(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ma’lum bir janr bо‘yicha tuzilgan bibliografik kо‘rsatkichlar tuzilishi, dastlab roman janri bо‘yicha tuzilgani, folklorshunoslik, о‘zbek qissalari bо‘yicha tuzilgan kо‘rsatkilar tahlili ularda, materiallaring joylanishi, ahamiyati, ilmiy tadqiqot ishlarinig olib borayotgan tadqiqotchilar uchun qо‘layligi haqidagi ma’lumotlar berilgan.