(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada shoir, yozuvchi va adabiyotshunoslarning hayoti, ilmiy-ijodiy faoliyati oid nashrlarda, ma’lum bir shaxsning zamondoshlari xotirasida yozilgan kitoblarida, aynan shu shaxsni asarlarining biobibliografiyasi berilganligi, ularning adabiyotga qо’shgan munosib hissasi aks ettirilganli haqidagi ma’lumotlar berilgan.