(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ortodontik davolashning zamonaviy usullari — shaffof breketlar va alignerlarning qo‘llanilishi, ularning klinik samaradorligi, estetik jihatlari hamda afzallik va kamchiliklari tahlil qilingan. Tadqiqotlarda ushbu apparatlarning bemor motivatsiyasi, psixologik qoniqishi va tish-jag‘ tizimidagi o‘zgarishlarga ta’siri keng yoritilgan. Maqola stomatologiya sohasidagi bakalavr va doktorant darajasidagi mutaxassislar uchun ilmiy-amaliy ahamiyat kasb etadi.