(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi globallashuv davrida ta’lim jarayonini yangicha asoslarda tashkil qilish dolzarb masalaga aylangan. Yangi avlod talabalarining o‘qish motivatsiyasi, axborotni qabul qilish va qayta ishlash uslubi o‘zgargani sababli, zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llash ta’lim sifatini oshirishda muhim vosita sifatida qaralmoqda. Ayniqsa, matematik analizning murakkab bo‘limi bo‘lgan integrallar mavzusini o‘qitishda bu texnologiyalar talabalarning mavzuni ongli, samarali o‘zlashtirishiga xizmat qiladi.