(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Темир йўл кесишмаси темир йўл ва автомобил транспортининг кесишиши бўлиб, баъзида тиқилиб қолган транспорт воситаси (ёки бошқа тўсиқ) ҳаракат хавфсизлигига ва поезднинг зз вақтида келишига катта хавф туғдиради. Шунинг учун мақола темир йўл кесишмасига бағишланган, чунки бошқарув объекти долзарбдир. Калит сўзлар: теми