(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada musiqiy ritmik harakatlarning bola rivojlanishidagi ilmiy-nazariy asoslari, pedagogik ahamiyati va amaliy natijalari tahlil qilinadi.