(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola yosh oilalarda yuzaga keladigan kelishmovchiliklar, ziddiyatlar,ajrimlarning kelib chiqish sabablari tahlil qilinadi.Yosh oilalar orasida yuzaga keladigan mojorolarning asosiy sababi moddiy yetishmovchilik,nogiron farzandlarning tug’ilishi,yoshlarni psixologik va fiziologik jihatdan oila qurishga tayyor emasligi.Shuningdek, maqolada oilalarning jamiyatdagi o’rni,yosh oilalarning ortishi bilan birga ajrimlar sonining ko’payishi, oila jamiyatning bir bo’g’ini ekanligi psixologik nazariyalar bilan uyg’un holda ko’rib chiqilgan.