(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ruhiy barqarorlikning buzilishi, depressiya, surunkali charchoq, stress holatlarining kelib chiqish sabablari tahlil qilinadi.Aholi orasida yuzaga keladigan ushbu holatlar texnologik taraqqiyot, tezkor turmush tarzi, axborotlarning haddan ziyod kopligidir.Shuningdek, maqolada ruhiy kasalliklarning oldini olish bo’yicha bir ncha qarorl ar va ilmiy nazariyalarda uyg’un holda ko’rib chiqilgan.