(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada aholining salomatligini ta’minlashda to‘g‘ri ovqatlanishning o‘rni, ratsional ovqatlanish tamoyillari, oziq moddalarning organizmga ta’siri hamda noto‘g‘ri ovqatlanish oqibatida yuzaga keladigan kasalliklar yoritilgan. Shuningdek, ovqatlanish madaniyatini shakllantirishning zamonaviy yondashuvlari va profilaktik tavsiyalar berilgan.