(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Aleksandr Faynbergning “Ko‘klam o‘tdi — qabristonga kelmadim” she’ri chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida she’rning semantik qatlamlari, metaforik va emotsional ohanglari, shaxsiy va ijtimoiy mazmuni o‘rganiladi. She’rda vaqt, ota-ona, xotira, sevgi va o‘tkinchilik mavzulari falsafiy va lirika ohangida ochiladi. Maqola Faynberg ijodining zamonaviy o‘quvchi uchun tahliliy va estetik jihatlarini chuqur yoritadi.