(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha katta yoshdagi bolalarda kasb tanlashga dastlabki qiziqishlarni shakllantirish jarayonida elektron o‘yinlarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Zamonaviy raqamli o‘quv muhiti, AKT vositaları hamda raqamli o‘yinlar orqali bolalarda kasbga oid tasavvurlarni kengaytirish, shaxsiy qiziqishlarni aniqlash va ularni rivojlantirishning samarali metodlari asoslab berilgan.