(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Инсонлар турли–тумандир ва улар ер юзининг турли нуқталарида ҳаётгузаронлик қиладилар. Турли тилларда сўзлашадилар, турли овқатларни истеъмол қиладилар ва турли касбларда фаолият олиб борадилар. Аммо эгалаган касблари бўйича каерда яшашларидан қатьий назар бир хил фаолият олиб борадилар. Масалан, ўқитувчилар дарс жараёнини ташкиллаштирса, шифокорлар беморларни даволашади, новвойлар нон ёпсалар футболчилар футбол тепадилар, яьни мақсад ва вазифалари бир бўлган инсонлар эгаллаган касб-кори юзасидан бирлашадилар ва натижада эса бир бутун жамоалар ҳосил бўлади. Ам