(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мазкур ўқув-методик ишланма "Аёллар кийимини тикиш" мавзусига бағишланган бўлиб, унда енгил саноат соҳасидаги замонавий талаблар ва миллий анъаналар уйғунлашган ҳолда ёритилади. Асосий эътибор тикиш жараёнининг босқичлари – модел танлаш, ўлчам олиш, бичиш, чок турларини қўллаш ва тайёр маҳсулотга якуний ишлов беришга қаратилган. Мақсад – ўқувчиларга аёллар кийимларини тайёрлаш бўйича назарий билимлар ва амалий кўникмаларни сингдириш, уларнинг ижодий фикрлашини ва касбий маҳоратини ривожлантиришдир. Annatation:Th