(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bejizga o‘z maqolamni muhtaram prezidentimiz Shavkat Miramonovich Mirziyoyevning so‘zlari bilan boshlamadim. Boisi, bu fikrda nafaqat davlat rahbarining ogohlantiruvchi so‘zi, balki har birimiz uyg‘onishimiz, anglashimiz va albatta yuragimiz bilan his qilishimiz uchun aytilgan gaplar deb bilaman. Chunki korrupsiya — bu faqat huquqbuzarlik emas, bu inson vijdoniga qarshi qo‘yiladigan xiyonatdir.