(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada tarmoq ichidagi raqobatning ayrim jihatlari, uning mumkin bo‘lgan strategiyalari va usullari tadqiq etilgan. Turli tarmoq bozorlarida qo‘llaniladigan narx va narxsiz raqobat choralari bilan iste’molchilarni rag‘batlantirish muammolari ko‘rib chiqiladi.