(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bozor raqobatining asosiy turlari, shuningdek, tashkilotlar o‘rtasidagi raqobat kurashining turli usullari ko‘rib chiqiladi.