(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining davlat boshqaruvi, fuqarolik jamiyati, inson huquqlari va ijtimoiy-adolatli tizimni shakllantirishdagi o‘rni keng ilmiy-nazariy yondashuvlar asosida tahlil qilingan. Har bir davlatning asosiy qonuni-Konstitutsiya-bu nafaqat hujjat balki,xalqning erkinligi farovonligini ta’minlovchi muhim vositadur.U inson huquqlarini kafolatlaydi, ijtimoiy adolatni mustahkamlaydi va har bir fuqaro Konstitutsuyaga hurmat ko’rsatishi va unga amal qilishi lozim.