(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarda bog‘lanishli nutqni rivojlantirishning ahamiyati, metodikasi, bosqichlari va amaliy tavsiyalari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari pedagoglar va ota-onalar uchun nutq rivojlanishini qo‘llab-quvvatlash, bolalarda muloqot, ijodiy tafakkur va ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar beradi.