(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Samarqand tilshunoshlik maktabi vakillarining o‘zbek tilshunosligi taraqqiyotiga qo‘shgan hissasi, ularning ilmiy qarashlari hamda tilshunoslikdagi yondashuvlari tahlil qilinadi. Maqolada maktab vakillarining asosiy ilmiy yo‘nalishlari, nazariy tamoyillari va o‘zbek tili rivojidagi o‘rni yoritilgan.