(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Soʻfi Ollohyorning Sabot ul-Ojizin asari musulmon olamidagi axloqiy va tarbiyaviy g‘oyalarni o‘rganishga bag‘ishlangan muhim manbadir. Asarda insonning ichki dunyosi, sabr, matonat, iymon va odob-axloq masalalari atroflicha tahlil qilinadi. Muallif o‘z asarida odamlarning ruhiy rivoji va ijtimoiy hayotdagi muvozanatni saqlash usullarini yoritib, sabrning hayotdagi ahamiyati va insoniy fazilatlarni shakllantirishdagi rolini ko‘rsatadi.