(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Arab tili dunyodagi tillar ichida ko‘p o‘rganilgan va hanuz o‘rganilayotgan tildir.Lug‘at boyligi,bir kalimani bir necha uslubda ishlatish imkoniyatlarining ko‘pligi bilan ajralib turadi.Ushbu maqolada arab tilining struktaviy va lingvistik xususiyatlari,shuningdek,uning xalqaro ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.