(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bola jamiyat oʻrtasidagi oʻzaro munosabatlar va rivojlantirishiga taʼsir koʻrsatadi,bolani hayot qaynagan,gavjum shaxarda rivojlanish tajribasi qishloq hududlarida ulgʻaygan bolaning rivojlanishidan farq qiladi Bola qanchalik yaxshi oʻsayotganligi va rivojlanayotganligini aniqlash uchun qanday usullardan foydalanish zarurligi aniqlanadi va shu bilan birga oʻsish va rivojlanishning muhim bosqichlari rivojlanish bilan bogʻliq boʻlgan meʼzonlar yordamida belgilangan.