(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada So’fi Olloyorning , Sabot ul-ojizin” asaridagi axloqiy qadriyatlar ,qarashlar hamda tasavvufning asosiy g’oyalari haqida qisqacha yoritilib berilgan