(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Илм-фан соҳасида янги ўқув технологияларини ва замонавий электрон таълим воситаларини ривожлантиришга бўлган қизиқишнинг ортиши қуйидагиларга боғлиқ: