(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda ta’lim tizimida inklyuziv yondashuvni joriy etish eng dolzarb masalalardan biridir. Xususan, ingliz tili darslarida nogironligi bo‘lgan o‘quvchilar bilan samarali ishlash dars jarayonining sifatini oshiradi, o‘quvchilarning til o‘rganishga bo‘lgan motivatsiyasini kuchaytiradi va ularda o‘z-o‘ziga ishonchni rivojlantiradi. Ushbu maqolada ingliz tili darslarida maxsus pedagogik yondashuvlar, metodlar, sharoitlar va o‘qituvchining roli haqida keng yoritib beriladi.