(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Xorazm adabiy muhitining yirik namoyandasi Muhammad Rizo Ogahiyning hayot faoliyati hamda “Riyoz ud-davla” asari haqida ma’lumot beriladi.