(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Alisher Navoiyning “Nazm ul-javohir” asari ruboiylar poetikasining o‘ziga xos xususiyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda struktural metod asosida “Nazm ul-javohir”ning eng muhim qofiya qirralari ochib berilgan.