(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxsning õzligini anglash õz-õzini ifodalash va ijobiy rivojlanishiga e’tibor qaratadigan psixologiyaning bir turi hisoblanadi.