(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ta’minot tizimida boshqaruv hisobining ahamiyati, resurslardan oqilona foydalanish mexanizmlari va xarajatlarni optimallashtirish yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqotda ta’minot jarayonlarida boshqaruv hisobi orqali nazoratni kuchaytirish, raqamli texnologiyalar asosida shaffoflikni ta’minlash hamda xalqaro amaliyotni milliy tizimga tatbiq etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.