(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola gripp, ya’ni, infulenza kasalligining kelib chiqishi uning sabablari, bundan tashqari uning virusi tuzilishi va potogenezi hamda klinik ko’rinishlari kasallikni davolashda o’tkaziladigan chora-tadbirlarni ilmiy asos manbalar orqali yoritib beradi.