(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolaning maqsadi talabaning stress holatida stressli vaziyatlar psixodiagnostikasi hamda o’zini o’zi boshqarishning psixologik xususiyatlarini tahlil qilishdir. Tadqiqot doirasida biz o’z-o’zini nazorat qilishning asosiy jihatlarini va uning stressli vaziyatlarda talabalarga ta’sirini aniqlashga harakat qilamiz, shuningdek, maqolada shaxs faoliyatida yuzaga keluvchi stress va uning distress shakli, uning inson psixik va tibbiy salomatligiga salbiy ta’sirlari, oqibatlari va ushbu holatning diagnostikasi borasidagi tahliliy ma’lumotlar haqida so’z boradi.