(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda ishlab chiqarish jarayonlarida uch fazali elektr tarmog‘ining afzalliklari ilmiy-nazariy jihatdan yoritilgan. Unda uch fazali tizimning fizik asoslari, energiya samaradorligi, quvvat uzatish samaradorligi, elektr motorlarning ishlashi, iqtisodiy samaradorlik va tizimning barqarorligi batafsil tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari uch fazali tarmoqning sanoat ishlab chiqarishida eng maqbul elektr ta’minoti tizimi ekanligini ko‘rsatadi.