(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada yarim o‘tkazgichli yarim o’tkazgichli asboblarni o’qitishni takomillashtirish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan. Yarim o‘tkazgichli asboblardan termorezistorlarning fizik mohiyati, ishlash prinsipi, tuzilishi, afzalliklari va tarixiy taraqqiyoti, amaliy qo‘llanilishi hamda zamonaviy elektronikada tutgan o‘rni yoritilgan.