(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida raqamli texnologiyalardan foydalanish haqida yoritilgan bo’lib, Raqamli ta’limiy vositalarning (RTV) (interaktiv doskalar, elektron taqdimotlar, vizual resurslar) ta’lim jarayoniga olib kirish va tadbiq etish, Maktabgacha ta’lim tashklotlarida faoliyat olib borish jarayonida ham inteaktiv vositalardan, (misol uchun qaysidir ertak yoki hayvonlar harakatlarini yana boshqa narsalarda ham qo’llasa bo’ladi albatta) foydalanib olib borilsa bolalarda ham tasavvur uyg’onadi ham ongida shu tasvir shakllanadi. Faoliyat olib borishda samarali natijaga erishilishi haqida yoritilgan