(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Alisher Navoiyning “Lison ut-tayr” asari badiiy tasavvufiy jihatdan o‘rganilgan. Asardagi yetti vodiy va undagi hikoyatlar tahlil qilingan.