(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola Ozod Sharafiddinovning adabiy faoliyati va ijodiy merosiga bag‘ishlangan. Tadqiqotda shoirning zamonaviy adabiyotdagi o‘rni, uning adabiy tanqidiy faoliyati, she’riy va nasriy asarlaridagi estetik hamda badiiy xususiyatlar tahlil qilinadi.