(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamni iqtisodiy tengsizlikning mohiyati, sabablari va oqibatlarini tahlil qilishga bag‘ishladim. Iqtisodiy tengsizlikning ta’limga teng imkoniyatlarning yetishmasligi, texnologik rivojlanish, globalizatsiya va merosiy boylik kabi asosiy sabablarini atroflicha yoritishga harakat qildm. Shuningdek, iqtisodiy tengsizlikning ijtimoiy notinchlik, iqtisodiy o‘sishning susayishi va siyosiy tizimga bo‘lgan ishonchsizlik kabi oqibatlariga ham nazarga oldim.