(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada musiqa o‘qituvchilarining kasbiy-pedagogik mahoratini va uning bir tarmog‘ sanaladigan kasbiy kompetensiyasini oshirish ahamiyati haqida so‘z boradi. Bugungi kun musiqa o‘qituvchilari faoliyati samaradorligini, pedagogik faoliyatini yo‘lga qo‘yishda avvalo, unda pedagogik mahorat, har bir pedagogik jarayonda zarur bo‘lgan kompetensiya turlariga egalik faoliyatdagi ahamiyati yoritib o‘tilgan.