(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy asarlarida ideal inson konsepsiyasining shakllanishi va uning adabiy tanqid sohasiga ta’siri tahlil qilinadi. Navoiy ijodida ideal inson — aqli, ma’rifati, axloqi va ruhiy kamoloti bilan jamlangan shaxs sifatida ko‘rsatiladi.