(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada jamoat xavfsizligini ta’minlashda harbiy infratuzilmani rivojlantirishning konstitutsiyaviy va huquqiy asoslari yoritiladi. Tadqiqotda mamlakatning mudofaa salohiyatini mustahkamlash, xavfsizlik tizimini takomillashtirish va harbiy infratuzilmaning zamonaviy talablarga mos ravishda rivojlantirilishining huquqiy mexanizmlari tahlil qilinadi.