(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Konstitutsiyasida kafolatlangan so‘z erkinligi va erkin fikr almashinuvi, shuningdek, media va blogerlar faoliyati tahlil qilinadi. Maqolada erkin fikr almashinuvi tushunchasi, qonuniy kafolatlar, amaliy muammolar va xalqaro tajriba bilan solishtirish ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari O‘zbekistonning raqamli media va blogerlik faoliyatini rivojlantirish hamda qonuniy bazani takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalarni taqdim etadi.