(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Insoniyat tarixi davomida urush va tinchlik masalalari doimo jamiyat hayotining ajralmas qismi bo‘lib kelgan. Harbiy san’at — bu faqatgina urush olib borish uslublari majmuasi emas, balki inson tafakkuri, strategiya, siyosat va fanning uzviy bog‘liqlikdagi ifodasidir. Harbiy san’at jamiyat taraqqiyoti, davlatchilikning mustahkamlanishi va xavfsizlik tizimining shakllanishida muhim o‘rin tutadi.